Om Golvtjänst

Hos Golvtjänst får du hjälp med alla typer av mjuka och hårda golv. I våtrummen monterar vi, om kunden så önskar, kakel och klinker eller som alternativ väggmatta. Vi utför även hela badrumsrenoveringar från design till det praktiska utförandet.

Produktion & Service

Golvtjänst grundades redan 1975, och har sedan dess utfört entreprenader åt privatpersoner, företag och den offentliga marknaden.

+ Läs mer

Företaget har sin hemvist i Hallsberg, men ser hela Örebro Län som sin hemmamarknad.

Våra kunder hittar vi hos byggentreprenadföretag, fastighetsbolag, kommuner och dess bolag, landstinget samt privatpersoner. Som kund kan du alltid vara säker på att du får ett arbete utfört av högsta kvalitet. Vi har en kunnig och kompetent personal, som alltid sätter kunden i centrum.

För att kunna tillgodose våra kunders önskemål och krav samarbetar vi med de mest välkända och välrenommerade leverantörer/tillverkare i branschen, vilket också är ett krav från de organisationer som vi är anslutna till.

Företaget är Auktoriserat och innehar GVK-behörighet för våtrumsarbeten. GVK-företagen arbetar efter Säkra Våtrum - GVKs Branschregler för tätskikt i våtrum, där ett fackmässigt utförande av våtrumsinstallationen finns tydligt beskrivet.Showroom

Välkommen in till oss på Lertagsgatan i Hallsberg, där vi visar lite av vad vi säljer. Där kan du välja material från branschens mest välrenommerade leverantörer. Besök oss och låt dig inspireras! Vi hjälper dig till rätta bland kakel, klinker, trä, plast, linoleum, textil och vinylgolv.

Miljö & Kvalitet

Golvtjänst är ett Auktoriserat Golvföretag av GBR, Golvbranschens Riksorganisation. Vi arbetar enligt miljöledningssystemet ISO 14000 och kvalitetsledningssystemet ISO 9000. 
Auktoriserade Golvföretag visar marknaden att man kan sitt jobb. Man arbetar seriöst med miljö-, kvalitets-, ekonomi-, teknik-, juridik- och kompetensfrågor. Förr räckte det med att kunna lägga golv. Idag krävs betydligt mer.

+ Läs mer

Auktoriseringen innebär:

 • Arbeta med kvalitets- och miljöledningssystem
 • Ha dokumenterad läggningsteknisk kompetens
 • Uppvisa en dokumenterad beskrivning av verksamheten.
 • Tillhandahålla relevant produktinformation. Ex. skötselråd, provningsintyg och miljödeklarationer.
 • Utföra kretsloppsmärkning av golvinstallationer. Vilket betyder att produkten kan återvinnas på ett miljöriktigt sätt vid rivning/byte
 • Acceptera extern revision. En revisionsnämnd kontrollerar att auktorisationskraven uppfylls.
 • Vara utbildade i ”Heta arbeten”
 • Vara auktoriserade av GVK att utföra säkra våtrumsinstallationer.

Verksamhetspolicy

 • Vi skall bidra till en långsiktig hållbar utveckling genom att erbjuda effektiva lösningar med minsta möjliga miljöpåverkan inom verksamhetsområdet.
 • Vi åtar oss att förebygga tillbud och olyckor inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
 • Vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla vår arbetsmiljö, vår miljöpåverkan samt vårt kvalitetsarbete.
 • All personal skall ha tillräckliga kunskaper och information för att känna engagemang och kunna ta ansvar samt kunna bidra till ständiga förbättringar inom verksamheten.
 • Följa och verka för att överträffa gällande miljölagstiftning samt övriga för verksamheten gällande regler.

Golvtjänst i Hallsberg AB

Lertagsgatan 3, 694 34 Hallsberg
Tel: 070 - 467 00 43  |  Fax. 0582-136 57
michael.bruse@golvtjansthallsberg.se
www.golvtjansthallsberg.se
Öppettider: mån-tor 7-16.00, fre 7-13, lunchstängt 12-13

Dock förekommer det ofta avvikelser på öppettiderna då vi är på många kundmöten så för att veta att vi är på plats så boka en tid med oss innan på 070-467 00 43.