Videon kan inte spelas upp

Det går inte att spela upp den här videon. Antingen är videon inte tillgänglig eller så kan din webbläsare inte spela upp videon. Ibland behöver webbläsaren Flash-plugin installerad. Vi rekommenderar därför att du laddar ner Adobe Flash-plugin samt den senaste versionen av din webbläsare.

Ladda ner Flash

Badrum - enkelt och tryggt

Kanske har du under en tid funderat på att förverkliga din dröm. Att få ett nytt fräscht badrum hemma. Vi hjälper dig gärna med det.

Vi har sedan 1975 byggt badrum till våra kunder. Vi har följt en stark utveckling från att inledningsvis endast montera matta på vägg och golv. Nästa steg var att kunderna ville att vi monterade kakel på väggarna och klinker på golvet. Vi har sedan tagit nästa steg, genom att erbjuda kunden ett helt badrum. En helhetslösning.

Vi gör hela jobbet

För att Du skall slippa bekymra Dig om att anlita allt från rivningsarbetare, rörmokare, snickare, elektriker, målare, plattsättare mm, kan du låta oss göra hela jobbet. Vi har ett nätverk av hantverkare som är våra samarbetspartners vid badrumsrenoveringar. Då slipper du krånglet med att dra in en massa olika hantverkare och få dem att samarbeta. Vi ger en enkel och trygg helhetslösning med alla steg från design till det praktiska utförandet. Tänk på att Du som äger Din fastighet eller lägenhet, kan göra ROT-avdrag på 30 procent av arbetskostnaden.

Trygghet

Vi kan våtutrymmen och har våtrumscertifikat. Som med det mesta inom byggnation är underarbetet avgörande för livslängden. Särskilt viktigt är detta i våtutrymmen. Vi arbetar kvalitetssäkert med marknadens bästa tätningskonstruktioner, vilka är utprovade och godkända.

När vi renoverar eller bygger badrum använder vi den senaste tekniken inom fuktspärr och plattsättning!

När trygghet, kvalitet och erfarenhet går hand i hand såväl inom företaget som gentemot kund, är det roligt och lätt att hantverka.

Enklare arbeten

Har du behov av att bara lägga in ett golv i din bostad eller laga en matta omkring en golvbrunn, så hjälper vi dig naturligtvis med detta också. Vi lägger in alla typer av mjuka och hårda golv.

Golvtjänst i Hallsberg AB

Lertagsgatan 3, 694 34 Hallsberg
Tel. 0582-10014  |  Fax. 0582-136 57
michael.bruse@golvtjansthallsberg.se
www.golvtjansthallsberg.se
Öppettider: mån-tor 7-16.00, fre 7-13, lunchstängt 12-13

Dock förekommer det ofta avvikelser på öppettiderna då vi är på många kundmöten så för att veta att vi är på plats så boka en tid med oss innan på 070-467 00 43.